Oana Pellea, mesaj dureros pentru Maria Teslaru! De ce boală suferea actrița si care sunt simptomele

Vestea că actrița Maria Teslaru s-a stins din viață i-a șocat cumplit pe colegii de breaslă. Oana Pellea și-a luat rămas bun printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Artista avea 63 de ani și a murit în urma unui cancer pancreatic în cursul nopții de sâmbătă, 16 februarie.

„Ne-a părăsit, a plecat să joace la îngeri. Drum lin spre lumnină suflet frumos. Mă bucur că am fost prietene şi îmi e foarte greu acum când nu vei mai fi. Îmi vei lipsi”, a scris Ioana Mandache în mediul online.

Oana Pellea, mesaj emoționant după decesul actriței Maria Teslaru: „Of, Doamne…”

Decesul actriței Maria Teslaru i-a lăsat pe colegii de scenă într-un șoc de neimaginat. Oana Pellea și-a spus ultimul gând în ceea ce o privește. „Atât de superba, de bună, de minunată…cu umor, talent, inteligență, forță…Mi s-a rupt sufletul când am auzit că a plecat.

Azi. Marie, ai luat cu tine toată tinerețea mea de la Piatra Neamț…pe care am împărțit-o cu tine…om minunat! Frumoasă Marie, cea plină de viață…drum bun! Să bucuri cerul cum ne-ai bucurat pe noi. Te iubesc și Dumnezeu să-ți țină sufletul în palma LUI. Cum ești în fotografia asta…așa te țin minte pe strazile din Piatra când ne-am întâlnit și când am ramas uimită de splendoarea ființei tale. Of, Doamne…Condoleanțe.”

„Era bolnavă şi mai ieşeam împreună. Ne-a părăsit, iar Maria va fi îngropată marţi, la Buhuşi, de unde era de loc”, a declarat o prietenă bună

Simptomele cancerului pancreatic
Cancerul pancreatic îşi anunţă prezenţa prin câteva simptome, dintre care majoritatea sunt vagi şi pot fi confundate cu probleme digestive mai puţin grave. Boala este rareori detectată înainte de a se răspândi în ţesuturile din apropiere sau în organele îndepărtate prin sistemul sangvin sau limfatic.

Pierdere semnificativă în greutate şi dureri. Acestea se intensifică când persoana se înclină şi scad atunci când se culcă.

De asemenea, se poate simţi o durere severă în abdomen, care poate radia în partea inferioară a spatelui.

Afecţiuni digestive, cum ar fi diaree, constipaţie, balonare.

Greaţă, vărsături şi pierderea apetitului.

Icter, pielea şi albul ochiului capătă o culoare gălbuie.

Debutul brusc al diabetului zaharat

Scaunul negru, care indică sângerarea din tractul digestiv.

Slăbiciune generală.

Mărirea ficatului şi a vezicii biliare.

Pruritul.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *