Cum arată fiul Zinei Dumitrescu şi ce decizie a luat în privinţa mamei sale

Din 2011, Zina Dumitrescu se află internată la căminul de bătrâni ‘Casa Snagov’ din Ghermăneşti. Starea de sănătate a fostei creatoare de modă, în vârstă de 82 de ani, se înrăutăţeşte de la o zi la alta, chiar dacă analizele făcute recent au arătat că aceasta nu suferă de vreo boală gravă.

Zina Dumitrescu are zile în care nu mănâncă nimic şi nici nu comunică cu nimeni. Mama Zina suferă enorm după unicul ei băiat.

Chiar fiul ei, Cătălin Negreanu, a internat-o la finalul lui 2011 în azil, el recunoscând era depăşit de situaţie. Apropiaţii l-au judecat aspru pe bărbat, după ce şi-a abandonat mama.

Cum arată fiul Zinei Dumitrescu

De ani buni, Cătălin Negreanu nu a mai vizitat-o pe cea care i-a dat viaţă, dar a şi uitat să îi mai plătească mamei sale datoriile de la azil.

Acum se pare că bărbatul a revenit la sentimente mai bune, după ce a aflat că Zina Dumitrescu a ajuns pe mâinile medicilor.

”A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum”, declara Ioan Casian, potrivit Agenția VIP, la începutul lunii februarie.

Directorul azilului, Ion Cassian, a mărturisit că acesta a început să îşi viziteze mama.

”Fiul ei este în țară, vine la ea, o vizitează, îi aduce de toate, fructe, mâncare, tot ce îi trebuie. Din păcate, nu este nimic schimbat la starea sa de sănătate. Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi”, a declarat directorul azilului, Ion Cassian.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *