10 Simboluri din Vis pe care NU trebuie sa le Ignori!

In acest articol va vom prezenta 10 simboluri ale viselor pe care nu trebuie sa le ignorati.

1. Zburatul

Visele in care ti se pare ca zbori semnifica faptul ca lupti sa-ti atingi ambitiile. Unde te duci? Cum ajungi acolo? Ai probleme cu navigatul prin viata? Visele in care zburam ne fac sa ne trezim cu baterille incarcate, cu un sentiment de libertate si cu incredere ca vom reusi sa realizam tot ce ne-am propus.

2. Cascadele

Apele in vis indica, de obicei, un anumit status al mintii. Apa simbolizeaza puritate si curatare. Cascadele in vis sunt un semn bun, inseamna ca noi inceputuri ne asteapta si ca am lasat in urma ce era de lasat.

Daca intalnesti cascade in vis, pune-ti aceste trei intrebari: Este cascada mica sau mare? Intalnesti vreun obstacol? Cascada se afla intr-o jungla inchisa sau intr-o plaja frumoasa?

3. Dintii

Se intampla foarte des sa visam dinti sau despre dinti. Daca visam ca trebuie sa ne scoatem un dinte inseamna ca tinem ceva in noi ce trebuie dat afara. Daca visam ca avem dinti stricati sau cariati, inseamna ca suntem cuprinsi de teama si anxietate. Daca visam ca ne cade un dinte inseamna ca ne confruntam cu o situatie stresanta in viata noastra: un nou job, lipsa de putere intr-o relatie, lucruri si minciuni pe care vrem sa le ascundem.

4. Moartea

Visele in care moartea apare sub diferite moduri sunt foarte comune. Oricat de morbid ar suna, moartea simbolizeaza sfarsitul unei situatii. Poate fi si moartea a ceva ce ne facea rau, cum ar fi propriul ego, anxietatea, teama, moartea unei idei ce lasa nasterea unei alteia mult mai bune. Moartea in vis poate semnifica si faptul ca se intampla adevarate schimbari cu emotiile noastre. In timp ce unele emotii se sting, altele se nasc.

Daca visezi despre moarte, incearca sa vezi cine era persoana care a murit, unde a murit. Poate fi si un semn ca acea persoana incearca sa-ti transmita un mesaj.

5. Sarcina

Visul ca esti insarcinata semnifica o adevarata crestere si dezvoltare personala. Proiectele tale de viitor, dorintele, sunt pe cale de a fi duse la indeplinire.

Daca visezi ca esti insarcinata, pune-ti aceste 3 intrebari: Ce anume incerci sa realizezi? Prin ce fel de transformare treci prin viata in momentul de fata? Sarcina poate insemna si ca actuala relatie va trece la un nivel superior.

6. Case

Casele in vis se refera la propriul sine si la diferitele aspecte ale personalitatii noastre. In functie de tipul de casa pe care il visezi, interpretarile difera. Casele vorbesc despre nevoia de siguranta si confort. Podul simbolizeaza amintirile ascunse, in timp de pivnita simbolizeaza intuitia si mintea inconstienta si subconstienta.

7. Bani

Visele despre bani ne fac sa ne trezim plini de multumire. Banii in vis semnifica norocul si modul in care ne evaluam pe sine.

Daca visam ca am castigat la loterie, inseamna ca ne asteapta o schimbare a stilului de viata. Daca visam ca vom da bani, inseamna ca un sentiment de frica si teama ca vom pierde ceva ne urmareste. Banii sunt despre sentimentele noastre de abundenta si prosperitate. Pana la urma, stabilitatea financiara sau marile pierderi financiare sunt adevarati factori de stres in viata noastra, a tuturor.

Daca visezi despre bani, incearca sa te intrebi: ti-e teama ca iti vei pierde locul de munca? Ai datorii? Relatia noastra cu banii ne va aduceintotdeauna bucurii sau nemultumiri.

8. Adulter

Daca visezi despre adulter inseamna ca ai dorinte pe care ti le reprimi si trebuie exprimate intr-un fel sau altul. Aceste tipuri de vis pot simboliza si un sentiment de abandon, un sentiment de nesiguranta in actuala relatie.

Incercati sa va intrebati: Iti este teama sa iti pierzi iubitul sau iubita? Esti nefericit/a in actuala relatie? Care este relatia ta cu dragostea?

9. Foc

Focul are semnificatii multiple. Daca vezi foc la distanta inseamna ca ai anumite dorinte si ca vor urma cateva transformari, in timp ce daca visezi ca te joci cu focul, inseamna ca esti angrenat/a in situatii riscante. Daca visezi ca dai foc la ceva, inseamna ca in interiorul tau este o stare de furie pe care ti-o reprimi.

10. Visezi ca esti gol/goala

Si acestea sunt vise comune si sunt legate de teama noastra de a fi mult prea expusi in fata celorlalti. Daca visezi ca altcineva este gol, inseamna ca urmeaza sa descoperi un adevar. Poate insemna si ca urmeaza sa pierzi respectul cuiva. Visatul ca esti gol se poate referi si la faptul ca trebuie sa iti accepti slabiciunile si imperfectiunile.

Incearca sa te intrebi: ti-e teama ca ceilalti te vor vede asa cum esti cu adevarat si ca nu te vor accepta?

Interpretarile pe care vi le-am oferit in acest articol sunt doar sugestii. De fapt si de drept, visele sunt consecinte ale activitatilor noastre de zi cu zi si noi suntem cei mai buni in a ne interpreta propriile vise.

„Visele sunt….metode variate de a incerca sa exprime ceea ce ego-ul nostru face, dar nu reuseste sa inteleaga”, Carl Jung

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *